Login

Samenwerkingsverband

De onderstaande 18 kantoren zijn de leden van de Coƶperatie The Law Firm School U.A. Deze kantoren zijn onderling elkaars concurrenten. Zij werken uitsluitend in LFS verband samen ten behoeve van de opleiding van hun stagiaires.

Het LFS Bestuur bestaat uit 3 advocaten en 1 notaris van verschillende LFS-kantoren en 2 hoogleraren, waarvan 1 ook als advocaat aan een LFS-kantoor is verbonden. De hoogleraren staan mede borg voor het academisch niveau van de opleiding. Daarnaast zijn alle kantoren vertegenwoordigd in de Ledenvergadering. De Ledenvergadering en het bestuur worden bijgestaan door Executive manager Nora Streep, de Financiƫle commissie, de Opleidingscommissie en de Beroeps- en geschillencommissie.

Het bestuur, de executive manager, de ledenvergadering en de commissies worden ondersteund door de Law Firm School Office (LFSO), vanuit OSR juridische opleidingen.

De LFS werkt nauw samen met de Nederlandse Orde van Advocaten, de Stichting Beroepsleiding Advocaten en met de landelijke Uitvoeringsorganisatie CPO-Dialogue.Download Commissies

Download Jaarverslag 2022